Choď na obsah Choď na menu
 


Komunikujme spolu

Milí rodičia,

       Otvárame novú rubriku, do ktorej môžete prispievať svojimi návrhmi či pripomienkami. Môžete tu prispievať svojimi nápadmi, radami, pochvalou i kritikou. Tu, v tejto rubrike vyjadrite svoj názor. Podpíšte sa, na pripomienky budeme reagovať v čo najkratšom možnom čase. Konzultovať môžete aj medzi sebou navzájom a „ problém“ môžeme riešiť spoločne. Spoločne budeme hľadať spôsoby a riešenia, námety na skvalitnenie našej práce.  

  • Chcete pochváliť prácu niektorej pani učiteľky alebo zamestnanca školy?
  • Chcete sa vyjadriť kriticky k práci pani učiteľky či iného pracovníka školy?
  • Chcete navrhnúť aktivitu pre deti, a chcete sa podieľať na jej príprave a spolupracovať so školou?
  • Máte problém so svojim dieťaťom?
  • Chcete sa niečo opýtať?

Nech sa páči – táto rubrika je tu pre VÁS – rodičov a sympatizantov našej web stránky. .

Komentáre a aj odpovede na ne budú verejné.

           Vieme, že každého rodiča trápi niečo iné. Každý má iný názor na výchovu dieťaťa. Viem, že sa o svoje dieťa bojíte, pretože každý deň prichádza vaše dieťa domov a rozpráva vám príbehy, ako bolo v materskej škole, príbehy o tom, čo zažilo, akých má kamarátov i to, čo mu kto urobil,  kto ho udiera, štípe, strká,  škrabe a možno dokonca hryzie ostatné deti.  Učiteľka je tu na to, aby riešila a vyriešila problémy medzi deťmi. Vy, rodičia, však máte potrebu sa porozprávať s učiteľkou.

Ale kedy?

Väčšinou využívate priestor pri dverách pri príchode, alebo odchode dieťaťa z materskej školy. Je to samozrejmé. Ale!!! Uvedomujete si, že učiteľka má za chrbtom deti? Venuje pozornosť VÁM a ... na zlé radšej nemyslí nikto, ale! Vám odpovedá na otázky, na ktoré sa pýtate. Chcete vedieť o svojom dieťati  čo najviac z prežitého dňa, a preto Vám každá učiteľka odpovie na otázky.

Niekedy však potrebujete niečo konzultovať dlhšie. A práve na to je táto rubrika. V materskej škole pracujú iba odborníci a kvalifikovaní pracovníci, ktorí sa s veľkou láskou starajú o deti. Za šťastie detí sme zodpovední v prvom rade my – dospelí. Tak ako rodičia – tak aj učitelia. Spolupracujme teda. Pre šťastie a dobro detí.

 

 

Náhľad fotografií zo zložky naša činnosť s deťmi

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.